INFORMASJON 10.04.14

100414tagtvedt4

INFORMASJON

 Rehabiliteringsarbeidene er kommet godt i gang, og dere beboere merker godt at det er stor aktivitet i borettslaget deres om dagen. Arbeidene går stort sett som planlagt, men det dukker stadig opp utfordringer som må løses. Dette er ting som rotteangrep i veggene, råte og uforutsette utfordringer der ting ikke helt er slik vi forventet før oppstart. Dette er ting som vi løser underveis, men illustrerer hvorfor noen ganger ting går veldig fort og andre ganger ser det ikke ut som det skjer noen ting J

Det er rekkehusene fra 15-27 og 20 -26 samt blokk 38-48 som vil ha den største driften den nærmeste tiden. Det betyr derimot ikke at det ikke vil foregå arbeider på den øvrige bygningsmassen. På blokkene starter de med stillaser på 50-54 over påske og dere har sikkert allerede observert at det foregår litt rivning og oppmåling for å bestille inn stål og materialer for de neste byggetrinnene.  Det betyr i praksis at dere vil se arbeidere i hele borettslaget fremover.

I Blokkene har flere klaget på dårlige vinduer på balkongsidene. Det vil bli foretatt en befaring og eventuell utskifting /utbedring er besluttet utført på et senere tidspunkt.

Vi vil igjen minne om at de neste månedene må dere akseptere at det støyer, støver og blir trangt på parkeringen – og at det er rett og slett er en byggeplass på Tagtvedt II.

FORELDRE: Pass ekstra godt på barna denne tiden!

Til slutt: har dere bemerkninger, klager eller andre tilbakemeldinger så ta kontakt med Torbjørn Sørensen eller Rune Fjeldheim på Labo.

EN GOD PÅSKE ØNSKER VI DERE OG NYT DE FREDLIGE DAGENE!!!

MED VENNLIG HILSEN

Torbjørn, mob: 906 19305   og    Rune, mob: 916 82001

Prosjektledere Labo

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Comments are closed.